W naszej ofercie pojawiły się sery Korycińskie.

Podczas ich produkcji stosowane są wyłącznie tradycyjne i naturalne metody. Sery nie zawierają żadnych konserwantów (poza solą) ani żadnych chemicznych ulepszaczy oraz barwników, a najwyższej jakości niepasteryzowane krowie mleko nadaje im wysokich wartości odżywczych. Ser koryciński należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. W takich warunkach jego przydatność do spożycia sięga nawet dwóch miesięcy. W tym czasie ser będzie dojrzewać, a jego barwa, smak i konsystencja ulegną zmianie. Ser Koryciński można zamrażać.
Produkt posiada Świadectwo Jakości wydane przez Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych oraz logo Chronione Oznaczenie Geograficzne.


http://pytanienasniadanie.tvp.pl/33052674/regionalne-polskie-przysmaki



1%
Wersja do druku !